عسلی که شکرک می زند تقلبی است؟
به گزارش لیدی شال، شاید این سوال شما هم باشد که آیا عسلی که شکرک میزند تقلبی است یا خیر و این که چگونه باید عسل اصل را از غیر اصل تشخیص داد؟
به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، اگر تنها مصرف کننده عسل باشید احیانا تصور می کنید هر زمان که عسل شکرک زد پس تقلبی است، در حالیکه این تفکر کاملا اشتباه است و شکرک زدن عسل دلیل بر نامرغوبی آن نیست. بلکه اتفاقا برعکس است، یعنی عسل طبیعی و خالص پس از چندماه شکرک می زند و عسلی که شکرک نزند بنابر گفته کارشناسان حتما به آن مواد نگهدارنده اضافه شده است.
هر چه رطوبت عسل بیشتر باشد زودتر شکرک می زند و اگر رطوبت آن هم کمتر شود این پدیده دیرتر اتفاق می افتد.
بنابر گفته کارشناسان برای مصرف کننده تنها راه شناخت عسل اصل از غیر اصل اینست که عسل را از برندهای معتبر خریداری کنند. شرکتهای بزرگ ثبت شده که بسته بندی عسل را انجام می دهند مسئول فنی لابراتوار دارند و کیفیت عسل ساخته شده را بررسی می کنند. از طرفی سازمان های مربوطه چون سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو هم نظارت مستقیم بر این شرکت ها دارند و اگر این شرکت ها مرتکب تخلفی شوند توسط تعزیرات جریمه خواهند شد.
بهتر است مردم عسل را از افراد متفرقه و بدون هیچ نام یا لیبلی خریداری نکنند.
لازم به ذکر است که آب و هوا و میزان رطوبت، تنوع گیاهی، نوع منطقه(کوهستانی، دشت و... ) و رنگ گل کیفیت عسل را تعیین می کنند و برای شناخت نوع و کیفیت عسل باید با اقلیم مناطق آشنا بود. مواد اولیه عسل گل است و حدود ۲۰۰۰ گونه گل در کشور داریم و همین مساله سبب می شود تنوع عسل هم در کشور بالا رود.
از انواع عسل هم میتوان به عسل گون، کنار، شبدر، کاکوتی، یونجه، آویشن و.. اشاره نمود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب