جلوگیری از انتقال عوامل بیماری زا در منازل با دستكش های آنتی باكتریال
لیدی شال: یکی از شرکت های تولیدی با بهره گیری از الیاف نانو، دستکش های آشپزخانه با خواص آنتی باکتریال را بمنظور جلوگیری از انتقال آلودگی و عوامل بیماری زا تولید کرد.
به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، وجود خواص ضدباکتریایی در دستکش می تواند تا حدودی از انتقال و گسترش بیماری و آلودگی ها، تغییر رنگ و ایجاد بوی نامطبوع پیشگیری کند و در این راستا یکی از شرکت های تولیدکننده دستکش مبادرت به تولید انواع دستکش های خانگی آنتی باکتریال کرده است.
الیاف آنتی باکتریال به کار رفته در تولید این محصول حاوی نانوذرات با ابعاد کمتر از ۱۰۰ نانومتر است که به سبب ورود نانوذرات در مرحله تولید الیاف، از پایداری در ضمن مراحل استفاده و شستشو برخوردارست و موجب جلوگیری از ایجاد بیماریهای پوستی از قبیل حساسیت و قارچ می شود.
این دستکش های نانویی صد درصد لاتکس طبیعی تولید شده، در آنها از پوشش پودر پنبه جهت راحتی دست و جلوگیری از تعرق آن استفاده شده، دارای لبه قیطانی جهت جلوگیری از پارگی دستکش بوده، پوشش دو لایه جهت افزایش طول عمر مفید داشته، انعطاف پذیری بالایی جهت جلوگیری از خستگی دست داشته، از ساق بلند و ساق کوتاه و در رنگ بندی متنوع برخوردار بوده، همراه با عاج روی کف و انگشتان دست سبب گیرایی بالا و عدم لغزش شده و همین طور ضدحساسیت و معطر هستند.
به نقل از ستاد نانو، این شرکت در سال۱۳۸۶ تاسیس شد و با نصب و راه اندازی بزرگترین و مجهزترین ماشین آلات با هدف تامین نیاز داخلی و صادرات به خاورمیانه فعالیت خودرا در زمینه تولید انواع دستکش های خانگی و صنعتی تهیه شده از لاتکس های طبیعی با آستر کتان و به کارگیری فناوری نانو شروع کرد.
منبع: ladyshal.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب