ذوالقدر:
جلوی سوءاستفاده دلالان بازار چادر مشكی را می گیریم، قیمت كارخانه ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان است
به گزارش لیدی شال یك عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینكه دلالان در بازار چادر مشكی نابسامانی بوجود آورده اند، اظهار داشت: كمیسیون فرهنگی به این حوزه ورود كرده و با حدیت این مورد را مورد نظر قرار می دهد.
سیده فاطمه ذوالقدر در گفتگو با ایسنا، در این خصوص اظهار داشت: نشست شورای سیاست گذاری چهارمین نمایشگاه لباس عاشورایی كه از ۱۵ شهریور به مدت یك ماه برپا خواهد بود، در دهم شهریور در مركز پژوهشهای راهبردی اتحادیه پوشاك تهران برگزار گردید. در این نشست رئیس اتحادیه پوشاك تهران، مدیر اصناف و دبیر شورای مذكور، رئیس مركز پژوهش این شورا، نماینده صدا و سیما و دیگر مسؤلان ذیربط حضور داشتند.
این عضو كمیسیون فرهنگی مجلس عنوان كرد: هدف اصلی اتحادیه پوشاك تهران از برگزاری این نمایشگاه ها، صیانت از عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منكر به تاسی از حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و برافراشتن پرچم عاشورا جهت زنده نگه داشتن ارزشهای معنوی، مذهبی و فرهنگی عاشورایی است.
ذوالقدر تصریح كرد: مبحث مهمی كه در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت مبحث چادر مشكی بود، طبق آماری كه در دست داریم كارخانه تولید كننده چادر شهركرد كه زیر نظر بنیاد مستضعفان است در سال ۱۰ میلیون متر و كارخانه كرپ ناز روزی ۵۰ هزارمتر پارچه چادری تولید می كنند، ولی متاسفانه نظارتی بر توزیع این محصولات و رساندن به دست مصرف كننده وجود ندارد و این مورد باعث سوء استفاده دلالان شده است.
وی ادامه داد: كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از راه كمیته فرهنگی به این مورد ورود كرده و با جدیت بر این حوزه نظارت خواهد كرد، مبحث این است كه قیمت پایه كارخانه ۸۰ الی ۱۰۰ هزارتومان است ولی به علت سوء استفاده دلالان تا قیمت ۵۰۰ هزارتومان هم به دست مصرف كننده می رسد، مبحث مورد توجه دیگر این است كه گاها پارچه ای كه در ایران تولید می شود با مارك خارجی به بازار ایران عرضه می شود، این موارد ضرورت نظارت را زیاد می كند.
این عضو كمیسیون فرهنگی مجلس افزود: مقرر است در این نمایشگاه پارچه چادر مشكی نسبت به نیاز بازار با قیمت بازار در چارچوب قواره و توپ توزیع شود.
نماینده مردم تهران با اشاره به اینكه لباس عاشورایی در این نمایشگاه به صورت بسیار ویژه ای مد نظر قرار گرفته است، خاطرنشان كرد: فرهنگ لباس عاشورایی صرفاً عرضه لباس مشكی نیست و در حقیقت ترویج عفاف و حجاب در چارچوب پوشاك متعارف است كه بخش اعظمی از آنرا در این ایام لباس مشكی در بر می گیرد. گاهی دیده شده استفاده از نمادهای عاشورایی به صورتی نامتعارف و به دور از شأن ارزشهای عاشورایی و فرهنگ و مكتب امام حسین (ع) بوده است بنابراین تاكید شده است با هوشیاری باید مراقب اینگونه اقدامات و تحركات كه بیشتر به صورت ناآگاهانه اتفاق می افتد باشیم تا رسالت برگزاری نمایشگاه به درستی صورت گیرد و خدشه ای به آن وارد نشود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب