بررسی دستاوردهای سیدالشهدای خدمت،

شهید رئیسی چگونه برنامه های توسعه ای و زیرساختی را اجرا کرد؟

شهید رئیسی چگونه برنامه های توسعه ای و زیرساختی را اجرا کرد؟

لیدی شال: دولت شهید رئیسی با حرکت به سمت رشد اقتصادی غیرتورمی از محل تامین مالی کسری بودجه خود با تاکید بر درآمدهای مالیاتی پایدار، توانست بدون نگرانی از کسری بودجه و نیاز به استقراض، برنامه های توسعه ای و زیرساختی را اجرا نماید.


به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، دولت شهید رئیسی با اتخاذ سیاست های نوین مالیاتی توانست به دستاوردهای شایان توجهی در کنترل رشد نقدینگی و توسعه پایدار اقتصادی برسد. یکی از مهم ترین این دستاوردها، استفاده از روش های مدرن مانند تقاطع گیری داده ها و بررسی پرداخت های الکترونیکی بود که بطور مؤثر جلوی فرار مالیاتی دانه درشت ها را گرفت. این اقدامات منجر به افزایش منابع مالیاتی شد و نیاز به استقراض از بانک مرکزی و چاپ پول را به حداقل رساند که نتیجه آن کاهش فشار بر بانک مرکزی و کاهش رشد نقدینگی بود.
هم کسری بودجه ایجاد نشد و هم حقوق معلمان پرداخت گردید و هم پروژه های نیمه تمام کامل شد
با تحقق منابع مالیاتی پایدار، دولت شهید رئیسی توانست بجای تامین هزینه های جاری بوسیله استقراض و ایجاد کسری بودجه، از این منابع برای توسعه کشور استفاده نماید، این اقدام سبب شد که نه فقط هزینه های جاری مانند پرداخت حقوق معلمان، آتش نشانان و پرستاران بموقع و بدون مشکل صورت گیرد، بلکه پروژه های نیمه تمام و زیرساخت های حیاتی نیز تکمیل و توسعه یابند.
شهید رئیسی و عدالت مالیاتی
در راه گرفتن مالیات نیز بصورت ویژه بر اصلاحات مالیاتی و تحقق عدالت مالیاتی تمرکز شده است. با شناسایی و گرفتن مالیات از مؤدیان بزرگ و دانه درشت ها، که قبل از این کمتر مالیات می دادند یا از پرداخت آن فرار می کردند، دولت توانست درآمدهای مالیاتی را بطور عادلانه گرفتن کند و فرار مالیاتی را کم کند.
درآمدهای مالیاتی بخش مهمی از هزینه های جاری نظیر ارائه خدمات دولت و دستگاه های اجرائی به مردم را تامین مالی کرده است و همین طور زمینه برنامه های توسعه ای را نیز فراهم نموده است. حالا با تاکید بر اصلاح نظام مالیاتی و تحقق عدالت مالیاتی در راستای کاهش فرار مالیاتی، دولت می تواند با اتکا به درآمدهای مالیاتی پایدار محقق شده، به سمت بهبود کیفیت زندگی مردم و تقویت زیرساخت های کشور نیز حرکت نماید.
مزایای اصلاح نظام مالیاتی در دولت شهید رئیسی
همچون مزایای مهم و راهبردی اصلاح نظام مالیاتی در دولت شهید رئیسی، کاهش قابل توجه استقراض از شبکه بانکی بوده است که به پشتوانه تامین مالی کسری بودجه توسط مالیات در 33 ماه گذشته، به کاهش رشد نقدینگی و کنترل تورم منتج شده است؛ این در حالیست که دولت های قبلی برای تامین هزینه های خود به چاپ پول و ایجاد کسری بودجه متوسل می شدند ولی دولت شهید رئیسی با تاکید بر اصلاح نظام مالیاتی و تحقق عدالت مالیاتی در راستای کاهش فرار مالیاتی، توانست این روند را معکوس کند و استقراض از بانک مرکزی را کاهش داده است.
شهید رئیسی چگونه برنامه های توسعه ای و زیرساختی را اجرا کرد؟
دولت شهید رئیسی با تاکید بر اصلاحات راهبردی در حوزه گرفتن مالیات و تحقق عدالت مالیاتی در راه کاهش فرار مالیاتی، توانسته است که استقراض از بانک مرکزی در راستای تامین هزینه های جاری و بودجه ای خودرا متوقف نماید که سبب کاهش رشد نقدینگی و جلوگیری از تورم های نجومی نیز شده است. دولت شهید رئیسی با حرکت به سمت رشد اقتصادی غیرتورمی از محل تامین مالی کسری بودجه خود با تاکید بر درآمدهای مالیاتی پایدار، توانست بدون نگرانی از کسری بودجه و نیاز به استقراض، برنامه های توسعه ای و زیرساختی را اجرا نماید.




منبع:

1403/03/12
02:04:48
5.0 / 5
327
تگهای خبر: اقتصادی , الكترونیكی , بانك مركزی , پرستار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
لیدی شال LadyShal