وزیر كار اعلام كرد
بیشتر از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه شده زن هستند
به گزارش لیدی شال، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اشاره به نقش موثری بانوان در امر مشارکت، رشد و تولید و تعلیم و تربیت، اظهار داشت: از ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در قسمت کارگری، نزدیک به ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند.
به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، سید صولت مرتضوی در مراسم تجلیل از بانوان عرصه کار و تولید و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده اظهار نمود: زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه های دینی از جایگاه و منزلت بالایی برخوردار می باشد و بر همین مبنا امروز بانوان ما در زمینه های مختلف رشد و تولید و تعلیم و تربیت و اثرگذاری بر جامعه خوش درخشیدند.
وی ضمن اشاره به آمار زنان بیمه شده در حوزه کار اظهار داشت: برپایه آمارها از ۱۶ میلیون و۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در قسمت کارگری حدود ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند که در دانشگاه ها، آموزش و پرورش، و بهداشت و درمان بعنوان سرآمدترین معلمان و اساتید و پرستاران به شمار می روند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از یکی از شرکتهای قطعه سازی خودرو با اشاره به اینکه کار و تولید، ثبات و شرف و عزت و اقتدار برای انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می آورد، خاطرنشان کرد: به لحاظ حضور گسترده بانوان در این مجموعه کارگاهی خرسندیم. بالغ بر ۵۰۰۰ نفر در این مجموعه تربیت شدند که بیشتر از نیمی از آنها بانوان هستند. بانوان در این کارخانه در حوزه های مختلف تحقیق و پژوهش، نوآوری و شکوفایی، طراحی و مهندسی و تولید خدمت می کنند.
وی اظهار داشت: بر مبنای اصول ۴۳ و ۴۳ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته دولتی خصوصی و تعاونی تقسیم می شود. دایره شمول اقتصاد دولتی آن بخش از اقتصاد است که صرفا به اقتدار و امنیت ملی ما برمی گردد، مابقی اقتصاد باید در دست زنان و مردان سخت کوشی باشد که هنر تولید و ایجاد اشتغال دارند و این دو بخش دیگر، اقتصاد خصوصی و تعاونی تعریف می شود.
به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از منظر قانون اساسی و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بیشتر از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد و امروز نمونه بارزی از توفیق بخش خصوصی را شاهد بودیم.
مرتضوی با اشاره به اینکه جهش با رشد متفاوت می باشد اظهار نمود: جهش یعنی حرکت زائد الوصف و اقدام خارق العاده و در سال ۱۴۰۳ باید جهش و پرش نماییم و این جهش نیاز به تلاش و در وهله اول تلاش دولت دارد.
وی افزود: بعنوان کارگزاران نظام باید کوشش نماییم بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم نماییم و راه آن مانع زدایی و رفع موانع تولید پیشگیری از مداخلات بی منای ادارات در عرصه تولید است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درعین حال خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم فرمان مقام معظم رهبری به نحو شایسته محقق شود، اول باید از دولت شروع نماییم. ما بعنوان کارگزاران دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارگران و کارفرمایان را در این امر بفشاریم. مسئله بعدی مشارکت مردم است. اساسا جهش بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به عهده مردم بسپاریم، دامنه اطلاعات کارگزاران به بعضی از تخلفات و یا احیاناً مفاسد اقتصادی بیشتر می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب