علل افت قیمت نخ از قیمت های جهانی تا افت تقاضا
به گزارش لیدی شال، عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک، کاهش قیمت جهانی نخ و افت تقاضا در صنایع نساجی را از عوامل کاهش قیمت نخ عنوان نمود.
به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، به تازگی معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت از افزایش وزنی ۱۲ درصدی صادرات صنعت پوشاک نسبت به شش ماهه سال قبل اطلاع داده و گفته بود که پتروشیمی ایران طبق تفاهماتی که با انجمن صنایع نساجی ایران و اداره کل نساجی وزارت صمت انجام داد، سبب افزایش تولید شد و قیمت نخ کاهش پیدا کرد.
در این رابطه مجید افتخاری در گفتگو با ایسنا، علت کاهش قیمت نخ را کاهش قیمت جهانی پنبه و کاهش تقاضا در صنایع نساجی عنوان نمود و اظهار داشت: دلیل دیگر کاهش قیمت نخ، کاهش تقاضای پوشاک و بافندگی است. هم اکنون عرضه و تقاضا در هیچ حوزه ای در صنعت نساجی و پوشاک حتی نزدیک به هم نیست.
وی با اشاره به اینکه ریسنده ها به دنبال افزایش تعرفه این کالا هستند، اما کشور به واردات نخ نیاز دارد، خاطرنشان کرد: افزایش تعرفه منجر به افزایش واردات غیرقانونی می شود. همین حالا هم بهای تمام شده تولید داخل بالاست. واحدهای تولیدی مجازند معادل ۳۰ درصد نیاز خود نخ وارد کنند.
به قول عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک، مبحث ماده ۲۴ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار تغییرات در رویه های مالیاتی و گمرکی باید از شش ماه قبل گفته شود. در صورت اجرا نشدن این حالت فضای کسب و کار گرفتار التهاب می شود.
قائل به وضعیت مثبت در صادرات پوشاک نیستم
افتخاری در پاسخ به سوالی در رابطه با افزایش حجم صادرات امسال هم اظهار داشت: صادرات پوشاک ایران به قدری ناچیز است که با یک سفارش مشتری امکان دارد ۵۰ درصد افزایش یا با یک لغو سفارش ۵۰ درصد کاهش پیدا کند. آمار صادرات باید نسبت به تولید واحدهای فعال و با مقایسه با کشورهای همسایه سنجیده شود و به صورت کلی قائل به وضعیت مثبت در صادرات پوشاک نیستم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب