صنعت قطعه سازی خودرو صاحب مركز نوآوری شد
لیدی شال: طی برگزاری مراسمی امروز مرکز نوآوری صنعت قطعه سازی خودرو بعنوان بزرگترین مجموعه فناور قطعه ساز در کیلومتر11 جاده مخصوص کرج راه اندازی شد.
به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، بزرگ ترین مرکز نوآوری صنعت قطعه سازی خودرو، بامداد امروز طی برگزاری مراسمی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، بزرگترین مجموعه فعال قطعه سازی خودرو راه اندازی شد و مقرر است این مجموعه با تبدیل شدن به شرکت دانش بنیان، زمینه را برای پشتیبانی از ایده های نوآورانه، صنعت خودرو را از واردات و تولید قطعات بی نیاز کند.
هم اکنون ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر در این مجموعه تولیدی مشغول به فعالیت هستند و قطعات گوناگون خودرو همچون حسگرها، نشانگرها، دسته سیم، سوییچو ترمز، قطعات تزیینی و قوای محرکه را تولید و عرضه نموده اند و در حوزه یونیت های کنترل تولیدی کروز قطعاتی چون حسگرهای تهویه، فرمان و ترمز، سیستم های کنترل مرکزی و ایمنی خودرو را نیز بومی سازی کردند.
در این مرکز تحقیقات پیشرفته ترین دستگاه های اندازه گیری و سیستم های طراحی تولید شده است و ۲۳۰ نفر از دانشگاهیان کشور در حال تحقیق و پژوهش هستند که حاصل کار و فعالیت آنها طراحی قطعات پیشرفته مورد نیاز صنایع کشور است. علاوه بر کارهای انجام شده در این مجموعه، هم اکنون بیش از ۵۰ پروژه با دانشگاه های بزرگ کشور همچون تهران، شریف و امیرکبیر در حال انجام می باشد.
خط تولید قطعات الکترونیکی این شرکت برای قطعات سطحی ۸ خط اتوماتیک با ظرفیت ۲۵ میلیون قطعه برای بیش از ۳۴۰ قطعه ظرفیت دارد و در تولید انواع سنسورها، نمایشگرها و قطعات امنیتی و قطعات الکترونیکی و در حوزه کنترل مرکزی خودرو فعالیت می کند.
این مرکز نوآوری صنعت قطعه سازی خودرو در زیرساختی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع زیربنا با ۳ میلیون یورو سرمایه گذاری در راه رفع نیازهای فناورانه صنعت خودرو گام برداشته است.
در این مراسم سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اعلان اینکه نوآوری و توانمندی طراحی، مهم ترین مولفه برای تبدیل خودروسازی کشور به یک صنعت پویا است، اظهار داشت: مرز باریک میان کارخانه داری و صاحب صنعت بودن، توانمندی طراحی، ماشین سازی، بهینه سازی و توسعه است و این توانمندی فقط با گشودن درها به روی نوآوری و استقبال از شرکت های دانش بنیان، خلاق و استارتاپ ها به دست می آید.
وی با اشاره به تاثیرگذاری حضور شرکت های دانش بنیان و خلاق در حوزه خودروسازی، تصریح کرد: برای تبدیل شدن خودروسازی کشور به یک صنعت پویا و رو به جلو، باید نوآوری دانش بنیان ها به این حوزه راه یابد که خوشبختانه این اتفاق مهم در این صنعت در حال تحقق است.
ستاری با اعلان اینکه حالا توانایی تولید بخش قابل توجهی از قطعات و نرم افزارهای خودرویی در شرکت های دانش بنیان داخلی وجود دارد و صنایع باید بازار بزرگ و بالقوه خودرا در اختیار این شرکتها قرار دهند، اشاره کرد: از این طریق ضمن برخورداری کشور می تواند صنعت پویا و اقتصاد نوآور را جایگزین اقتصاد وارداتچی کند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، با تاکید بر ضرورت حمایت زیرساختی برای ایجاد پلی میان نوآوری شرکت های دانش بنیان و خلاق با صنایع، اظهار نمود: از تمام شرکت های دانش بنیان و فناور برای رفع نیازهای صنعت خودرو و ورود نوآوری به این عرصه دعوت و همچون گذشته از فعالان زیست بوم نوآوری خودرو حمایت می نماییم.
ستاری با تاکید بر این که ایران با برخورداری از تاریخ طولانی و فرهنگی غنی باید صاحب صنعت بومی باشد، اشاره کرد: فرهنگ تکیه به مونتاژ و واردات صرف، چالش های بسیاری را برای صنایع ایجاد کرده است، اما امیدواریم با ایجاد مراکز نوآوری و هموار شدن راه ورود خلاقیت، صاحب صنعت بومی خود و صادرات آن شویم.
منبع: ladyshal.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب