وزیر صمت خبر داد

تشدید نظارت ها بر بازار شب عید

تشدید نظارت ها بر بازار شب عید

وزیر صمت در ستاد تنظیم بازار اعلام نمود: شرایط تأمین و تولید کالاها و اقلام مورد نیاز مردم مناسب می باشد و پیشبینی های لازم برای ذخیره سازی میوه شب عید و همینطور تشدید نظارت ها در روزهای پایانی سال انجام شده است.


به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، علیرضا رزم حسینی اظهار نمود: هماهنگی با دستگاههای مرتبط همچون وزارت جهاد کشاورزی، گمرک و بانک مرکزی و همینطور ابلاغیه های جدید ستاد اقتصادی دولت تأثیر خوبی در تأمین کالاها و اقلام مورد نیاز مردم و همینطور مواد اولیه کارخانجات برای افزایش تولید آنها داشته است.
وی با اشاره به اینکه سیاست این وزارتخانه عرضه و فراوانی کالا برای حفظ تعادل قیمتی در بازار است، خاطرنشان کرد: برای کالاهای تولید داخل این مورد اتفاق افتاده است که آثارش را هم در بازار می بینیم. ما حالا در جنگ اقتصادی ظالمانه ای قرار گرفته ایم و باید به این نکته توجه گردد که گرانی با گرانفروشی متفاوت می باشد و گران فروشی در مورد کالاهایی است که در این شرایط جنگ ظالمانه بی انصافانه افزایش قیمت پیدا می کنند و دستگاههای نظارتی و مرتبط در این عرصه ورود می کنند.
تشدید بازرسی های بازار در روزهای پایانی سال
رزم حسینی با اشاره به اینکه بازرسی ها با عنایت به نزدیک شدن به ایام پایانی سال تشدید خواهد یافت، اظهار داشت: مردم نباید نگران افزایش قیمت ها در ماه های منتهی به سال و شب عید باشند که در همین راستا تمهیدات لازم اندیشیده شده است.
وی همینطور تقسیم وظایف میان وزارت جهاد و وزارت صمت را در جهت تأمین بموقع اقلام مورد نیاز و معیشتی مردم بسیار کارساز دانست و اضافه کرد: فضا در واقع به سمت واگذاری اختیارات به دستگاههای اصلی متولی می رود که تقسیم وظایف در همین راستا بوده است.
رسانه ای کردن نظارت ها برای ایجاد تأثیر مثبت در بازار
وزیر صمت از دستگاههای نظارتی خواست که کنترل انبارها و بنکداران را به صورت هوشمند در دستور کار خود قرار دهند و عملکردهای خویش را در این عرصه برای اطلاع مردم و ایجاد تأثیر مثبت در بازار رسانه ای کنند. مدیریت مدبرانه در حوزه بازار با مداخله متفاوت می باشد و مداخله باید در نقطه صفر ورود کالا صورت گیرد.
ابزارهای حکومت برای تقویت تنظیم بازار باید به خدمت بیایند
وی همینطور با تکیه بر اینکه ابزارهای حکومت برای تقویت تنظیم بازار باید به خدمت بیایند و ستاد تنظیم بازار را در این راه همراهی کنند، حذف بخشنامه های زائد و خلق الساعه را از دیگر عوامل مهم در تنظیم بازار و ایجاد تعادل در این چند ماهه دانست.
وزیر صنعت، معدن و تجارت همینطور در حاشیه پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی در گفتگو با خبرنگاران، بیان نمود: مأموریت اصلی وزارت صمت در این شرایط تأمین و عرضه بموقع کالا است که بخشی از تأمین کالا در ارتباط با حوزه واردات است و وارد کنندگان بر مبنای ضوابط به واردات کالاها مبادرت می ورزند.
وی با بیان اینکه مصوبه اخیر دولت این روند را تسریع و تسهیل کرده است، اضافه کرد: بر طبق این مصوبه صادر کنندگان ارز حاصل از صادرات خویش را یا در سامانه نیما می فروشند یا بر مبنای مقررات به واردات کالاهای مورد تایید وزارت صمت اقدام می کنند، ارز متقاضی هم در این بخشنامه گنجانده شده و الان در سامانه جامع تجارت فعال و در حال انجام می باشد.
قاچاق طلا در کشور نداریم
وزیر صمت با اشاره به اینکه در حوزه معادن طلا اقدامات خوبی انجام شده و تولید در این عرصه در حال افزایش می باشد، خاطرنشان کرد: طلا پشتوانه ای قوی برای پول ملی است و با عنایت به این شرایط، متقاضی اصلی خرید طلا بانک مرکزی است و تولیدکنندگان بر مبنای قیمت جهانی طلای خویش را به این بانک می فروشند که این روند سبب شده است قاچاق طلا نداشته باشیم.
رزم حسینی در ادامه ضمن اشاره به راه اندازی سامانه های الکترونیکی، اظهار داشت: تابحال ۵۵۰ هزار انبار در سرتاسر کشور در سامانه جامع انبارها ثبت نام کرده اند، این سامانه به سامانه جامع تجارت متصل است و روز به روز در حال تکمیل شدن است.
ثبات نسبی در بازار مرغ و تخم مرغ با تأمین بموقع نهاده ها
وی همینطور ضمن اشاره به تأمین نهاده های دامی توسط این وزارتخانه، بیان نمود: تأمین نهاده ها به خوبی انجام شده است و در سامانه بازارگاه در اختیار وزارت جهاد کشاورزی برای توزیع قرار گرفته است، ثبات نسبی به وجود امده در حوزه مرغ و تخم مرغ نشانگر همین تأمین بموقع است.



1399/10/09
12:38:07
5.0 / 5
1360
تگهای خبر: اقتصادی , الكترونیكی , بازار , بانك مركزی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
لیدی شال LadyShal