نامه قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی به رئیس قوه قضاییه؛

جرم مسؤلان سهل انگار كمتر از قاچاقچی نیست

جرم مسؤلان سهل انگار كمتر از قاچاقچی نیست

به گزارش لیدی شال قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی در نامه ای به رئیس قوه قضائیه اعلام نمود: جرم مسئولی كه خودكارش را به سمت مبارزه با قاچاق و تسهیل امور سامانه های مذكور نمی چرخاند كمتر از قاچاقچی نیست.


به گزارش لیدی شال به نقل از مهر، مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری با جلسه هیأت دولت در تاریخ دوم شهریورماه جاری فرمودند: «یکی از موانع مساله ی قاچاق است. پیشگیری از قاچاق به عهده ی خود ما است؛ این را دیگر نمی گردد انسان از دیگری توقّع داشته باشد. بایستی همه ِی دستگاه های کشور -دستگاه های مربوط به قوّه ی مجریه عمدتاً و دستگاه های مربوط به قوّه ی قضائیّه و دستگاه های نیروهای مسلّح- با همکاریِ هم، به صورت جد جلوی قاچاق را بگیرند، که واقعاً یک رقم تکان دهنده ای است. این گزارش تحقیق و تفحّصی که در اردیبهشت در صحن علنی مجلس خوانده شد، می گوید که حجم قاچاق ۲۵.۵ میلیارد دلار است! این خیلی رقم بالایی است؛ این مربوط به گزارش تحقیق و تفحّص مجلس است.» در همین زمینه قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی در نامه ای به رئیس قوه قضائیه اعلام نمود: باید باور کرد جرم آن مسئولی که خودکارش را به هر علت به سمت مبارزه با قاچاق و تسهیل امور سامانه های مذکور نمی چرخاند، هیچ کمتر از قاچاقچی هایی نیست که با حمل کالای قاچاق زمینه بیکاری، تعطیلی کارگاه ها و کارخانه ها و صدها مشکل اقتصادی و به تبع آن ده ها صدمه وخیم اجتماعی را فراهم می آورند. متن کامل این نامه به شرح ذیل است: ریاست محترم قوه قضائیه
جناب حجت الاسلام و المسلمین رئیسی
سلام علیکم
همانگونه که استحضار دارید مقام معظم رهبری فراوان تاکید داشته اند که کلید پیروزی در جنگ تمام عیار اقتصادی ضد ملت مقاوم ایران، رونق تولید داخلی است و به قول کارشناسان امر، این مهم محقق نخواهد شد جز اینکه با راه اندازی و یکپارچه سازی سامانه های الکترونیک تجارت داخلی و خارجی که در قانون سال ۹۲ طرح شده است، در مقابل کالای قاچاق تمام قد بایستیم. اما جای تأسف است که تجربه سال های گذشته نشان می دهد، اصلی ترین مانع مسیر تصریح شده، مسؤلان متخلف و اهمال کاری هستند که راهی جز برخورد سخت قضائی باقی نگذاشته اند. این اهمال کاری ها سبب گردیده حالا با گذشت بیشتر از شش سال و نیم از تصویب و ابلاغ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در دیماه ۱۳۹۲ و با وجود صراحت قوانین و آیین نامه ها، این قانون اجرایی نشده باقی بماند و کشورمان همچنان پذیرای حجم بالا، باورنکردنی و تکان دهنده ۲۵.۵ میلیارد دلار کالای قاچاق باشد. با این وضعیتی که بر همه عیان است، دیگر چه جای تعلل در برخورد قضائی باقی می ماند؟ باید باور کرد جرم آن مسئولی که خودکارش را به هر علت به سمت مبارزه با قاچاق و تسهیل امور سامانه های مذکور نمی چرخاند، هیچ کمتر از قاچاقچی هایی نیست که با حمل کالای قاچاق زمینه بیکاری، تعطیلی کارگاه ها و کارخانه ها و صدها مشکل اقتصادی و به تبع آن ده ها صدمه وخیم اجتماعی را فراهم می آورند. این چنین مسئولی باید در پیشگاه الهی، قانون و مردم پاسخگو باشد و قوه قضائیه هر چه سریع تر دست او را از پست و مقام های مقدس نظام جمهوری اسلامی قطع کند تا مهر آخر بر کم کاری ها و غفلت ها خورده و هرچه سریع تر راه قاچاق، احتکار، واردات بی رویه و تقلب فروشی مسدود شود. در این راستا بعنوان مجموعه ای مردم نهاد از جنابعالی درخواست داریم حال که مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با هیئت دولت برای چندمین بار در مورد راه اندازی سامانه ها و برخورد با مسؤلان متخلف تذکر داده اند و حضرتعالی هم بیان داشته اید که با اهمال کاران اجرای قانون مبارزه با قاچاق و راه اندازی سامانه ها برخورد خواهد شد، هر چه سریع تر گزارش تحقیق و تفحص مجلس دهم از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز را که در اردیبهشت ماه سالجاری در صحن علنی مجلس قرائت و در آن به وضوح از دستگاه های خاطی نام برده شد، ملاک رسیدگی قضائی قرار داده و به ترتیب اولویت و اهمیت به پرونده دستگاه ها و مسؤلان وقت رسیدگی شود. به نظر می آید در بین دستگاه های فهرست شده در آن گزارش، سازمان گمرگ از اهمیت بیشتری نسبت به سایرین برخوردار می باشد. جالب آن جاست این دستگاه با وجود اهمیت و کارکرد فراوانش در مبارزه با قاچاق، در ارزیابی مجلس نمره ۳.۱ از ۲۰ را به دست آورده است! یاللعجب که دستگاهی به این مهمی در وظیفه اصلیش تا این حد ضعیف عمل کرده است! با این وصف آیا نباید مسؤلان وقت گمرک در سال های ۹۶ و ۹۷ جوابگوی این ضعف باشند؟ بی صبرانه منتظر اقدام قاطع و انقلابی شما هستیم که جز این از رویه خوبی که شما برای مبارزه با فساد آغاز کرده اید انتظار نمی رود.
داود گودرزی دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی


منبع:

1399/06/18
10:28:10
5.0 / 5
2229
تگهای خبر: اقتصادی , تجارت , دستگاه , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
لیدی شال LadyShal