یك مسئول عنوان كرد:

استقبال پایین دامداران استان مركزی از طرح پلاك كوبی دام

استقبال پایین دامداران استان مركزی از طرح پلاك كوبی دام

به گزارش لیدی شال ایسنا/مركزی مدیركل دامپزشكی استان مركزی اظهار داشت: طرح پلاك كوبی دام توسط اتحادیه ها شروع شده است، اما به سبب هزینه آن و باور دامداران در خصوص لحاظ شدن مالیات برای آنها با اجرای این طرح، استقبال خوبی از آن صورت نگرفته است.


محسن شانقی امروز شنبه ۲۶ بهمن ماه در یازدهمین جلسه كمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق كالا و ارز استان كه در استانداری برگزار شد، با اشاره به ابلاغ دستورالعمل خرید و فروش و حمل و نگهداری دام و ضرورت آمادگی برای اجرای این دستورالعمل در استان مركزی، بیان كرد: در این راستا اتحادیه دامداری استان مسئولیت پلاك كوبی دام را متقبل شد كه در این بین جهاد كشاورزی و بیمه نیز كمك لازم را خواهند داشت.
وی با اشاره به اینكه طرح پلاك كوبی توسط اتحادیه ها شروع شده است، اما به سبب هزینه آن و باور دامداران در خصوص لحاظ شدن مالیات برای آنها با اجرای این طرح، استقبال خوبی از آن صورت نگرفته است، اظهار داشت: هزینه پلاك كوبی دام سنگین ۸۳۰۰ تومان و دام سبك نیز ۴۵۰۰ تومان است، اما در كنار این هزینه ها، مشكلات موجود در زمینه سامانه جامع هویت دام، زمانبر بودن ثبت در سامانه، عدم وجود كدپستی در بعضی از روستاها، برخوردار نبودن دامداری ها از شناسه یكتا و ثبت نشدن در پنجره واحد سبب شده است كه كار به سرعت پیش نرود و گاهی تغییراتی در سامانه ها ایجاد می شود كه استانها در جریان قرار نمی گیرند.
شانقی با اشاره به اینكه بنظر می رسد تابحال ۱۰ تا ۱۵ درصد دام های استان پلاك كوبی شده اند، اشاره كرد: طبق دستورالعمل صادره انتقال دام به استان های مركزی باید با هماهنگی صورت گیرد، اما باتوجه به انباشت دام سنگین در استان هماهنگی ها به سرعت انجام نمی گیرد و حتی امكان صدور گواهی حمل به صورت دستی ممكن نیست.
به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، در این نشست رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان مركزی نیز با اشاره به اینكه استان به لحاظ تولید گوشت قرمز جزو سه استان اول كشور است، اظهار داشت: تولید سالانه استان ۵۵ هزار تن گوشت قرمز است كه ۱۷ هزار تن آن مصرف داخل است و باقی به سایر استانها ارسال می شود.
مجید آنجفی با اشاره به تعطیلی ۶۰ درصد دامداری های استان به سبب مشكلات در سال ۹۶ اظهار نمود: سال ۹۷ حجم بالایی از تسهیلات برای ایجاد واحدهای جدید دامداری، افزایش سرمایه در گردش و توسعه دامداری تزریق شد و خوشبختانه هم اكنون دامداری ها با تمام ظرفیت مشغول تولید هستند.
وی اشاره كرد: استان مركزی در شرایط كنونی با ۲۵ هزار راس دام بالای ۵۰۰ كیلوگرم و آماده كشتار مواجه می باشد، پیگیری هایی در این راستا صورت گرفت كه بر طبق تصمیم ستاد تنظیم بازار و ورود به خرید تضمینی، قیمت خرید دام زنده با قیمت تمام شده آن به تعادل رسید. در ماه های گذشته هر كیلوگرم دام زنده به قیمت ۲۳ تا ۲۵ هزار تومان مشتری داشت در صورتیكه قیمت تمام شده آن برای هر كیلوگرم ۳۲ هزار تومان بود و خوشبختانه قسمتی از مشكلات حل شده است.
آنجفی اظهار داشت: وجود ۲۵ هزار راس دام سنگین امر پلاك كوبی را دشوار كرده است و لازم است این طرح پلاك كوبی و بیمه الزامی كه در دستور كار قرار دارد، برای دام هایی كه باید جابجا شوند در اولویت قرار گیرد ولی سامانه طراحی شده جوابگوی این حجم كار نیست.




منبع:

1398/11/26
20:56:21
5.0 / 5
5112
تگهای خبر: بازار , تسهیلات , تضمین , طراحی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
لیدی شال LadyShal