نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی:

دولت به دنبال توسعه كشور بوسیله درآمدهای مالیاتی باشد

دولت به دنبال توسعه كشور بوسیله درآمدهای مالیاتی باشد

به گزارش لیدی شال نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت سرمایه گذاری، بازدهی و درآمد مردم را افزایش دهد تا از محل بودجه مالیاتی در راه توسعه كشور گام بردارد.



به گزارش لیدی شال به نقل از مهر، عباس پاپی زاده قبل از ظهر امروز چهارشنبه در آئین اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی شمال خوزستان در سالن آمفی تئاتر آیت الله قاضی دانشگاه صنعتی جندی شاپور، اظهار نمود: تفاوت كشورهای توسعه یافته با كشورهای جهان سوم در پیشرفت علمی ناشی از پژوهش است.
وی اضافه كرد: كشورهایی همچون آلمان و ژاپن كه از كشورهای شكست خورده جنگ های جهانی بوده اند امروزه به قدرتمندترین كشورهای اقتصادی دنیا تبدیل گشته اند كه دلیل این امر توجه این كشورهای توسعه یافته به تربیت نسل فرهیخته، منظم، دارای وجدان كاری و آماده به خدمت در راه پیشرفت و توسعه كشور بوده است. همین مورد باعث شده تا ارزش افزوده در این كشورها از ثروت كشورهایی كه دارای ثروت های طبیعی همچون نفت و معادن هستند بیشتر باشد.
نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی، تربیت نیروی انسانی مسلط و مسلح به دانش را از دیگر عوامل موفقیت كشورهای توسعه یافته برشمرد و اظهار داشت: همین كشورهای توسعه یافته نفت را از ایران بطور متوسط با قیمت ۵۰ دلار خریداری می كنند سپس همین نفت را با استفاده از تكنولوژی به كالا تبدیل نموده و با قیمت ۲۵۰۰ دلار به ما می فروشند.
پاپی زاده درآمد سرانه ایران را بین ۳ هزار تا ۳ هزار و ۴۰۰ دلار عنوان نمود و اضافه كرد: این در حالیست كه درآمد كشورهایی كه در مقایسه با ما از منابع طبیعی برخوردار نیستند بین ۳۰ تا ۳۵ هزار دلار است. یعنی این كشورها ۱۰ برابر ما ثروت تولید كرده و رفاه بیشتری برای مردمشان ایجاد می كنند و از محل درآمد ناشی از مالیات به مردم خدمات خوبی ارائه می دهند.
وی در ادامه با اشاره به اینكه درآمد حاصل از فروش نفت كشور در سال قبل بین ۴۰ تا ۴۵ هزار میلیارد تومان بوده، عنوان كرد: این درحالی است كه دولت در بودجه ۹۹ درآمد مالیاتی كشور را ۱۸۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی كرده كه ۴ برابر درآمد حاصل از فروش نفت می باشد.
پاپی زاده اشاره كرد: بدین سبب اگر دولت بتواند سرمایه گذاری را افزایش دهد، تكنولوژی را توسعه بخشیده و بازدهی و درآمد مردم را افزایش دهد از محل دریافت مالیات بودجه ای چندین برابر بودجه حاصل از فروش نفت برای كشور ایجاد می شود كه همین مورد نیز عامل پیشرفت كشورهای توسعه یافته است.
نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی در ادامه صحبت های خود بودجه در نظر گرفته شده برای مراكز پژوهشی و پژوهش ها در لایحه بودجه دولت برای سال ۹۹ را ۷۵۰ میلیارد تومان برشمرد و اظهار داشت: از این میزان نهایتاً ۵۰ درصد آن تخصیص داه خواهد شد در صورتیكه مجلس در بودجه سالانه در قوانین دائمی مصوب كرده كه دولت موظف است یك درصد از كل بودجه كشور را برای پژوهش اختصاص دهد. بر این اساس اگر بودجه شركت ها در نظر گرفته نشود، این یك درصد از میزان ۴۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه عمومی دولت، ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان خواهد بود.
پاپی زاده افزود: متأسفانه با وجود اینكه در كشورهای توسعه یافته چندین درصد از بودجه كشور صرف پژوهش می شود، دولت همین یك درصد را نیز رعایت نمی كند و با وجود مصوبات و قوانینی كه مجلس تدوین كرده در عمل حداقل ها نیز برای مراكز پژوهشی اجرایی نمی گردد در صورتیكه دولت باید واقف باشد كه هزینه در امر پژوهش یك سرمایه گذاری است.
ضرورت ارتباط دانشگاه با صنعت
وی در ادامه با تاكید بر لزوم ارتباط دانشگاه با بخش كاربردی اقتصادی در تمامی حوزه ها، اظهار نمود: در دنیا و همین طور ایران استارتاپ هایی شكل گرفته كه با عملكرد مطلوب توانسته اند راه صد شبه را یك شبه طی كنند. بعنوان مثال در ایران استارتاپ ها در زمینه حمل و نقل شرایطی به وجود آورده اند كه هزینه حمل و نقل كاهش و سرعت آن افزایش یافته و هم اكنون ارزش این شركت ها به چند هزار میلیارد تومان رسیده است.
پاپی زاده با تقدیر از كارهای دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، بیان كرد: با عنایت به اقداماتی كه در زمینه سرمایه گذاری در دزفول رخ داده زمینه برای اتصال این دانشگاه با بخش صنعت فراهم گشته است. هم اكنون بزرگترین صنعت شمال خوزستان یعنی كارخانه فولاد در دزفول فعالیت می كند كه اتصال دانشگاه جندی شاپور به این كارخانه علاوه بر رونق تولید، دانشگاه را نیز در حوزه كاربردی كمك می نماید.
وی با اشاره به ستاندن مجوز كانون دانش و صنعت مربوط به صنعت قند و شكر از طرف دانشگاه جندی شاپور دزفول اظهار داشت: هم اكنون دو كارخانه قند با ظرفیت مجموعاً ۳۰ هزار تن در دزفول در حال راه اندازی هستند كه بعد از راه اندازی ظرفیت چغندرقند دزفول را به ۵۰ هزار تن خواهند رساند. بدین سبب فعالیت این كانون در كنار این كارخانه ها كه تا یك سال و نیم دیگر به سرانجام خواهند رسید می تواند نوید آینده ای روشن در این عرصه باشد.
نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی درانتها دانشگاه علوم پزشكی را نیز یك ظرفیت دیگر برای این شهرستان دانست و اضافه كرد: هم اكنون دو بیمارستان در دزفول وجود دارد و ۸ بیمارستان دیگر نیز در حال راه اندازی است. تا آخر سال ۳ بیمارستان با ظرفیت بالغ بر ۴۰۰ تخت در دزفول فعالیت خودرا آغاز خواهند كرد و دزفول را به قطب درمان منطقه تبدیل می كنند.

1398/09/27
17:58:23
5.0 / 5
4597
تگهای خبر: اقتصادی , خدمات , فروش , قیمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
لیدی شال LadyShal