عرضه پرفروش ترین خودرو تسلا در آمریکا و اروپا
به گزارش لیدی شال، شرکت خودروسازی تسلا، نسخه جدید با قیمت بالاتر از مدل Y را هفته ها بعد از نخستین عرضه آن در چین پرفروش ترین خودروی خویش را در روز پنجشنبه (۲۳ ژانویه) در ایالات متحده، کانادا و اروپا ارائه کرد.
به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، بر مبنای وبسایت این شرکت در ایالات متحده، مدل Y جدید، یک نوع تمام چرخ متحرک دوربرد است که ۵۹ هزار و ۹۹۰ دلار قیمت خواهد داشت که ۲۵ درصد بیشتر از مدل قبلی خود با قیمت ۴۷ هزار و ۹۹۰ دلار است.
نسخه جدید مجهز به نرم افزار کاملا خودران تحت نظارت است که در خودرو های مدل Y قبلی با قیمت ۸۰۰۰ دلار به شکل اختیاری اضافه شده است. تسلا تحویل خودروی جدید را در ماه مارس آغاز خواهد نمود.
تسلا با این ارائه، حالا چهار نسخه از مدل Y را در ایالات متحده لیست می کند که خودروی جدید بیشترین هزینه و حتی بالاتر از نوع عملکرد را دارد. تسلا اعلام نمود که نوع جدید همینطور دارای نمای بیرونی بازطراحی شده، خصوصیت های داخلی ارتقا یافته و برد از ۵۱۵ کیلومتر کمی افزایش پیدا کرده است.
بر اساس گزارش رویترز، تسلا برای نخستین بار مدل Y را در سال ۲۰۲۰ روانه بازار کرد و در سال ۲۰۲۳ به پرفروش ترین خودروی جهان تبدیل شد.
این مدل قدیمی سال قبل شتاب فروش خویش را از دست داد که به علت رقابت رقبا در چین صدمه دیده بود، در حالیکه در بازارهای دیگر تقاضا برای خودرو های برقی ضعیف شده است.
منبع: ladyshal.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب